från skogspromenad till blåljus

Linisen och jag hängde i kulla och gjorde sådant som man gör där. Klättrar på stenar, ramlar i lera, bestiger berg och blir smakad av myggor. 




Vi hade det ganska stillsamt och trevligt, så som Kulla för det mesta är när det är på ljust humör och människor är glada. Hur som så får Lina plötsligt ett samtal från pap. Patrisimo och Tobbe hade hamnat lite i luven ute på vägarna så vi knallade så raskt vi kunde tillbaka. Sen blev det att åka till grannskogen några mil bort. Människorna var hela men bilarna mera ledsna. Det var bra att det inte var tvärt om för metall får nog inte lika ont tror jag.
Hoppas.







Sent blev det och jag hoppas nu att allt löser sig.  
Inget får hända.

Sov du lilla grävling,
ligg på stenen så hård.

What am I waiting for?

igår var det måndag och det blev en måndag som var lite bättre än många andra måndagar.



nyklippt alfred som jag fick sno en cykel av, fast den var bara utrustad med en trampa. haltande for jag till linisen.


lina har en jättestor spegel som man kan ta massa egobilder i. annat man kan göra en måndag som den var att gå på upptäcksfärd i tvättstugan, äta glass och se one tree hill.







efter det var mysmåndagen slut och jag och den halta cykeln kämpade oss tillbaka.

sweet crap in a basket.

glad och positiv.
glad och positiv.
glad och positiv.
glad och positiv.
glad och positiv.
glad och positiv.
glad och positiv.
glad och positiv.





har en ny och mycket fin långklänning. den tycker jag om. och jag har fina hästar och Revie blir bara så sjukt mycket bättre hela tiden. han är det roligaste i min vardag och jag hoppas verkligen att det kommer bli fälttävlan debutant 2013. lite lättare nu när en svidande ny stubben nu har införskaffats och vi har börjat känna lite på det dära med att skutta över hinder.


bror har varit här! det är kul. min lillebror tycker jag om och han kan göra en riktigt glad genom att skriva roliga sms om träd och flytvästar. med bror kan man alltid vara glad och positiv.
bumbibjörnar och snabba bilar.


varit massa i västervik. fint där. 


tillbringat nätter i gryt. kollat när andra åkt nattcross men jag hann inte testa innan den redan blev kraschad. dålig kombo. leriga skor dock.


funderarkvällar



fula kvällar. 



negativ.
sur.
arg.



RSS 2.0