Hej mitt vinterland!

Äntligen är du här!

Sprang 30 min igår och 50min idag. Klippa tag i 90 imorrn? Känner mig sjukt stark, hjärtat känns i topp och det går ju så sjukt mycket lättare nu efter nästan 4 månaders totalt uppehåll. Nice, jag behöver energin från det + solen.









Några photos från jobbet, där grannarna är fyra nordiasar.
Emil har beiga ögon och det är lite otäckt.

Måste skaffa PS för jag ska läsa bildred, wohow - aktivera hjärnan.
Välbehövligt.

Det kommer någon som kommer att förändra allt det här.



Jag kan verkligen inte sluta lyssna. Mumlandet kommer konstant och vi sveper tillsammans ned i djupet där saker känns lite mjukare och på ett sätt lite klarare. Mest för att jag känner mig kylig, tuff och hård, så saker inte kan bita lika mycket.
Där nere har skissandet pågått i dagar känns det som, och nu är det klart. 
Bokning för lite bläck och nål - nästa!

living on the edge



Porrbilen står täckt i snö, men behövdes bara ett vrid på nyckeln för att den skulle börja burra lyckligt trotts månader av ensamhet.

Igår var jag tvungen att hoppa av ett rusande tåg, det var lite smått otäckt. Kunde dock varit värre, kunde ha legat bunden och övergiven på spåret. För det är väll där du ligger och väntar? 
Du kan inte vinna jämt.

best friends forever



you and me, me and you?

HEJ DÅ LINIS

Finaste och bästa Linis åker till Thiland i en månad nu. Kommer sakna massormassor, men när du kommer hem igen ska vi fortsätta onsdagsfrukostarna hoppas jag! 
Simma lungt! 

Sjukt att det är 2.5 år sedan vi var där. Dykarcertifikatet var det klart bästa som vi gjorde, och något som måste göras om igen då det inte blev av när vi var i Florida i våras pga stormen. Maten och Sam song uppskattades också.


Godmorgon

Vid sitt hjärtas palats?






Kaffe, öl, mjölk, hund, höns, eld, mat, godis, skratt, spökvandringar, sommar, skidor, minnen.

Mera skratt.

Vissa saker känns mer hemma och varma än andra.

hat mot er kommer aldrig blekna

"Små vuxna som inte har tid att vara barn. De är ambitiösa och duktiga barn. De har kontroll över allt som händer. Detta barn sätter alltid andras behov före sina egna. Barnet lär sig tidigt att den enda man kan förlita sig på är sig själv. Barnet blir ensamt och har inte många kompisar då han eller hon inte har förmågan som andra barn att slappna av och ha roligt då det har för mycket att tänka på. Det har svårt för att visa känslor eftersom det inte har tid att tänka på sina egna känslor och behov. De är i kontakten med andra väldigt slutna. 
De känner sig utanför och annorlunda."

BTW VAR DET KNUTGUBBE OCKSÅ



Jävligt nöjd måste jag erkänna. Mesta som jag har gått in för någonsin även om utklädnader brukar vara något som jag gillar. Mycket kul kväll, asnice! Man borde ha maskerader oftare, ska börja med det.

FOTOFREDAG; solmetal



Dagens livserfarenhet; ickediabetiker ska inte leka med insulin.

idag ska jag göra en planering för resten av livet.


FOTOFREDAG; Lejonberget

Bitande vilddjursberg












En fredagsmorgon på toppen av lejonberget i viken, med fint väder som gjorde att världen gick från dimmig kall morgon till rosa drömmande prinsessvärld.
Tänk om det alltid var så.

sängdag med gott samvete

Sticker i kroppen och känns suddigt i huvudet. Har inte varit sjuk på väldigt länge. Sist var nog när jag i en veckas tid inte hade uppfattning om något, då vatten och någon frukt var det enda som kom i mig. Trodde så stenhårt att jag skulle stryka med och det hela var bara så sjukt. Sedan då, för två år sedan har jag inte tillåtit någon seriös släng av "sjuk" på något vis. Men orolig för att det där som har gnagat och svidit lite nu kan ha blommat ut till något som kallas feber.



Skogssnuvan

saknar sol och energi.
längtar till en plats av lek och fantasi -
där vi saknade ska bli funna.

inte fokusera på det negativa. okey?

det ligger framför och väntar. det spännande blir sedan att se om man har valt rätt stig, det märks när man kliver på det.
har lite åldersångest, "vad vill jag bli när jag blir stor" och andra barnfrågor som börjar kännas aktuella. eller bara att använda geniknölen till att bli något.
någon.


RSS 2.0