Eken

Var trött och redo för sängen för två timmar sedan och fick för mig att vara duktig och ta disken innan. Vaknade till och sitter nu här överspeedad och kan omöjligt gå och sova, dock med ett kliniskt rent kök och ett mycket mysigt vardagsrum. Sovrummet och klädkammaren är kvar att sortera, sen så ska nog livet vara lite ifatt på den punkten.

Saknar sommar. Kom vinter!



Don´t jump

Jag hade 9703 bilder på min dator. Jag har nu rensat bort 2303. Bra dagsverk..
Hittade några bilder från Göteborgshelgen, tråkiga men ändå. 

Sur på mig själv för att jag är skev. Vissa människor som man träffar smackar man ju bara med, går som hand i handske och det känns bara som man har vuxit upp ihop. De är sånna människor som jag idag umgås med, vänner. Sen finns det några människor som jag inte kan vara jag inför, hur gärna jag vill. Det går bara inte. Det är surt, för inför dom blir jag mer konstig än vad jag egentligen är. Tankarna har snurrat mkt runt det sista tiden och jag tror det är för att jag aldrig skulle kunna dela mina hemligheter med dom.



Din bortamatch är slut, du kan kräla hem.

Det var halloween för ett tag sedan och vi hade KUL! Jag iaf som partade med Mandie och längtar tills det blir av nästa gång.

I helgen var jag i Göteborg där alla hämningar släppte och jag handlade mig ganska mycket fattigare - men lite  lyckligare. Besökte också Håkan H´s Gullbergs kaj och de spännande saker som man kan hitta under en ensam nattlig upptäcksfärd i Gb. Sjukt många (32) kaniner finns det i den staden blev mitt konstaterande! Deras röda/brun/vita fläckar på kroppen utgjorde misstanke om att det handlade om något annat än skogs - eller fältharen.

Annars så lyssnar jag på Red Hot Chili Peppers, kokar broccolistuvning, fått smeknamnen Äggkvinnan/Äggis och letar mysiga saker till min blivande lgh.

Saker rullar!









Fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont

Ska till Göteborg idag och stanna över helgen. Stressad och behöver energi, dock inte äta eftersom jag är en modern människa som inte lever på stenåldern och måste dubbla min vikt för att överleva vintern. Min hjärna är dock inte medveten om det. Min dator har pajat 9 månader gammal, kameran är det vajsing med och mina favorit cons började rasa igår. Det är småsaker mot annat som är rejäla grejer. Men så ska det väl vara! :)
Laddar.

Let her go






Kulla är kulla och kommer alltid vara Kulla, på sitt sötsura vis.

Varit många frågetecken om mycket, vissa börjar rätas ut vilket känns bra. Fortfarande helt inne på Miss Li. Annars är väl saker och ting som vanligtvis, funderiga.

Lonely little troubled soul

Kväll med supermissli, té mot onda halsen och diskussioner mellan hjärnknölen och mig.

Är så himla trött men kan verkligen inte skrapa ihop mer än ett par timmars sömn om nätterna. "Rent samvete är den bästa huvudkudden". Vet inte om jag direkt tycker att jag har ett orent samvete, men en väldigt vilsen värld. Dagens tidiga morgontimmar börjades med en påbörjad lista på saker att ta tag i. Är inte ens klar med listan men pillade på den ganska länge eftersom det finns väldigt många saker i mitt liv som passar in på en sådan listan. För mycket.. Min stora bägare har varit överfull i ett par år känns det som. Den ständiga översvämningen tror jag har gett sådanna fuktskador att man nog måste göra en helrenovering om man ska få ordning på skiten. Kommer nog dock bara köpa lite färg och måla över det värsta då jag inte har tid eller lust för att börja ta tag i några sådanna stora saker.

Jag ville ju ha fått ett färdigtfixat ställe.




Jag sålde min själ för tjugo spänn


Svantes snuttefilt.

Svante gör min dag genom att bara vara så söt som han är med sina små musöron och stora rådjursögon. Hade hittat någon gammal tygbit i hagen från något täcke som han stolt kom och bar i munnen. Höll sen kvar i den medans grimman åkte på, färden in från hagen och la den sedan i sin krubba medans han försiktigt pillade i sig fodret. Tog den sedan och stod och slängde lite försiktigt med sin nya leksak med lysande ögon.
Tror nog att han kommer hålla i den imorgon när man kommer ner också.


RSS 2.0