Du måste titta för att se





Onsdagar är världens bästa dagar, vanligtvis. Denna onsdag var tråkig, men jag lärde jag mig att jag aldrig mera ska flytta, det är för kaosigt att plocka upp alla lådor.. Mitt liv är inte anpassat för lådor. Nu har kaoset fortsatt över till torsdagen och nu vill jag bara att det ska ska vara över.

Jag vill vara som alla andra som vill vara någon - och ha en kånkenryggsäck!

Och resa jorden runt.

Kommentarer
Postat av: Sofie / Komigensofie

Hej! Och tack så jättemycket för din kommentar, tycker det är hur fint som helst att du delar med dig till mig av det här :)



Jag var ju precis i den sitsen du är nu när jag valde att ta bort min häst (och bästa vän för den delen). Jag var på väg att flytta och kände verkligen att "nä! tänk om jag säljer honom och den personen som köper honom gör honom illa och behandlar han jättehemskt?". Vissa har sagt att det var jättesjälviskt av mig att tänka så - men det lever jag hellre med än att jag hade sålt honom och inte vetat hur han hade haft det...



Det är ju ett jättestort och hemskt beslut man måste fatta - men man måste ju gå på det som känns rätt. Tar du bort din häst kommer du säkert att ångra det många många gånger i framtiden - det gör jag jätteofta, men man får helt enkelt tänka att det var det bästa man kunde göra för stunden.



Jag hade min Aritz i 8 år och han var verkligen min bästa vän! Han fanns alltid där och var ett jättestort stöd för mig när min pappa dog. Och nu i efterhand så känner jag ofta att jag inte vill ha någon mer häst någonsin - jag gillade inte hästar, jag gillade Aritz :)



Jag hoppas att du finner rätt beslut och känner att det är rätt beslut! :)

2012-03-10 @ 22:53:00
URL: http://komigensofie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0